СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВОСлучаят с

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВОСлучаят с
Коментари Харесай

Бивш шеф на ЦСБОП: Ако имаше достатъчно полицейско присъствие нямаше да се стигне до това в Нови Искър

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО

Случаят с Росен Ангелов е доста непосредствен по прилика с Ганеца, който беше дълго преследван, воден за външно наблюдаване, даже се знаеше до последно къде е играл футбол, преди групата за външно наблюдаване да направи гаф. Той ги беше разкрил, почнал да бяга и да стреля, по-късно се беше самопрострелял. " Това разяснява пред Нова телевизия някогашният шеф на ЦСБОП Тихомир Стойчев във връзка ужасяващото шесторно ликвидиране в Нови Искър, представен от Пик.

Той предипруди, да не се окаже, че е се е самоубил доста рисковия алпинист Росен Ангелов. " С жителите не се работи от години. Връзката беше скъсана, отново по виновност на тези хора, които политизираха системата ", добави още той.

На въпрос дали има късмет задачата, Стойчев съобщи, че не може да каже, тъй като не знае по какъв начин сега работят следовите кучета.

" Цялата ни граница се пазеше с кучета, такива за охранителна работа, следови. Ние разрушавам нещо и след това отново откриваме топлата вода ", съобщи Стойчев, като напомни, че ловните дружинки преди години са били част от опазването на стопанската благосъстоятелност, тъй като те са част от хората, които имат законно право да носят оръжие.

Дали сходни закононарушения има възможност да бъдат предотвратени, Тихомир Стойчев съобщи, че преди години е имало случай, когато лица от различен етнически генезис са създали опит да изведат деца. Престъплението било пресечено и открит техен съизвършител, а се отказали, тъй като видели полицейско наличие.

" Ако се беше спазило обещанието за засилено полицейско наличие щеше да е друго, а ние ги виждахме само по пътищата и автомагистралите. Присъствието е мощната предварителна защита, силата на закона. Ние готвим криминолози, никой не ги търси да ги назначи ", добави още някогашният началник на ЦСБОП, днешното ГДБОП.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР