СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ПЕТОРНОТО УБИЙСТВО В

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ПЕТОРНОТО УБИЙСТВО В
Коментари Харесай

Шефът на клиниката в Курило проговори за убития в Нови Искър Георги и обяви версия за клането

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ПЕТОРНОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР

" Георги беше един доста добър чиновник, работеше като санитар при нас. Още на първата ни среща го попитах за какво идва да работи за тази ниска заплата. Каза, че работата му е близо, не е поради финансите, болните го харесваха, беше извънредно усърден и изпълнителен. На втори трябваше да бъде на работа, не се появи ". Това съобщи шефът на психиатричнвата клиника в Курило доктор Цветеслава Гълъбова във връзка убития в касапницата в Нови Искър Георги Юнаков, който е неотдавна е бил чиновник в домът за душевно заболели в Курило, написа ПИК.

Д-р Гълъбова съобщи, че убийството е осъществено с аптекарска акуратност, което приказва, че не е под афект, а е било планувано. По думите й индивидът направил това грубо закононарушение страда от тежка психопатия и привързан прочувствено с убитите. " Виждате, че тук са убити татко и наследник, дъщерята на изчезналата жена, майка й, че дори и кучето ".

Д-р Гълъбова съобщи, че в случай че килърът в действителност е на независимост е много плашещо и точно това тормози и хората в Нови Искър. Тя добави, че с Георги в никакъв случай не е имало мотив да разясняват фамилни проблеми. " Георги ми беше споделил, че обича да се занимава с мотиро и учи склуптура ", съобщи още доктор Гълъбова.

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР