След зловещата пратка от Анатолий, Денис вече е сигурен –

...
След зловещата пратка от Анатолий, Денис вече е сигурен –
Коментари Харесай

Фатална престрелка и пълен обрат на събитията в Братя

След злокобната пратка от Анатолий, Денис към този момент е сигурен – украинецът няма да си тръгне от България без да си отмъсти. Това ненапълно устройва Топал, тъй като търси метод да завърши поставената му задача за залавянето на рисковия нарушител. Затова извънредно деликатно се приготвя за визията с него. Позицията на Кириленко е твърда – той насочва провокация към някогашния си другар, че един от двама им няма да си тръгне жив от срещата. Денис замисля тактика, с която да разсее вниманието на Анатолий, с цел да завоюва малко време, до момента в който настъпи подобаващият миг за ареста му. Нещата, обаче, напълно се объркват и за двете страни, а напрежението ескалира до краен лимит, когато в избухналия конфликт се включват и неканени посетители. Има ли излаз за Топал и за какво съдбовната престрелка ще преобърне напълно орисите на няколко индивида?

Борбата за стопанисване на канала за импорт на токсични боклуци от Италия взима връх. След убийството на Мирослав Жотев, работещ с неаполитанската мафия „ Камора “, Карамитев ловко се възползва от обстановката, с цел да оглави трафика на италиански отпадък у нас, с поддръжката на своя настойник Микеле Пекати – значима фигура от калабрийската „ Ндрангета “. Но сподвижниците на Жотев в България не желаят да пуснат по този начин елементарно апетитния къс след гибелта му и провеждат свои схеми, с цел да си върнат бизнеса назад. Една от тайните фигури, работила добре с Жотев, е точно Давидов. Усетил опасността от нови играчи на този пазар, генералът задейства напън през прокуратурата, с цел да съсипе бизнеса им и да удари целия енергиен холдинг, посредством който сега се горят рисковите боклуци. Започват огромни инспекции в ТЕЦ-овете и в завода, ръководен от Йосифова. Филип не се поддава на изнудването и подмолно заповядва прекъсване на топлата вода от ТЕЦ-овете към семействата, което пък незабавно рефлектира върху жителите. Те излизат на митинги и желаят неотложно решение на казуса с топлата вода. Давидов се оказва затворен в личния си капан и би трябвало да вземе незабавно решение – да приключи инспекциите на холдинга или да предизвика още по-голямо публично напрежение. Как ще се оправи с безизходицата?
-->
Мая е мощно обезпокоена от избухналите митинги, свързани с енергийния холдинг, тъй като осъзнава, че двамата с Велин към този момент са надълбоко забъркани в историята с боклука и носят голяма отговорност за дейностите си. Но има и друго, което още повече я тревожи – наблюдението, че Филип е тежко болен, колкото и да се пробва да го скрие. Тя се притеснява, че, в случай че нещо се случи с Карамитев, всичко ще излезе на показ и със брачна половинка й незабавно ще бъдат задържани. Каква изненада я чака и с кого й следва да се види?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР