След взривяването на първата атомна бомба извънземните са започнали да

...
След взривяването на първата атомна бомба извънземните са започнали да
Коментари Харесай

Атомната бомба на Опенхаймер е привлякла извънземни на Земята, твърди уфолог

След взривяването на първата атомна бомба извънземните са почнали да посещават Земята, тъй като се тормозят, че се опитваме да „ унищожим “ планетата, твърди специалист по НЛО.

Д-р Стивън Гриър, американски уфолог, основал Центъра за проучване на извънземния разсъдък, счита, че има извънземни същества, които са „ на светлинни години пред нас във връзка с технологиите “.

Но той споделя, че макар че са доста по-напреднали от нас, създаването на първата атомна бомба от Джулиъс Робърт Опенхаймер през 1945 година е дало на извънземните причина да дойдат на Земята.

Повод за изявлението му е историята, разказана неотдавна в касовия шлагер на Кристофър Нолан „ Опенхаймер “

По време на изявление за VLADTV доктор Гриър, който твърди, че е видял първото си НЛО на осемгодишна възраст, е запитан какъв е „ претекстът “ на извънземните да посетят нашата планета.

Той сподели, че на Земята има „ голям брой проблеми “, които карат извънземните да ни посещават. Започва с изказванието, че мистериозните извънземни са били следени от хората в продължение на хиляди години.

Не мисля, че е нещо ново, че тази планета и хората са били следени от извънземни цивилизации. Имам поради, че има пещерни рисунки отпреди 5000 години, които демонстрират типичен НЛО с тези форми на живот отвън него. Има творби на изкуството от 1400 година, които показват и демонстрират тези обекти в небето с лъч светлина, който се спуска надолу. Има пещера в Индия, в която има сходни творби на изкуството.

Но първото добре известно наблюдаване на НЛО се случва едвам през 1947 година

Тогава предприемачът Кенет Арнолд твърди, че е забелязал девет високоскоростни обекта, които разказва като „ сходни на чинии, прескачащи по вода “, покрай планината Рейниър във Вашингтон, до момента в който летял с дребния си аероплан.

Наблюдението довежда до фикс идея по летящите чинии в Съединени американски щати, като през същата година са докладвани над 800 сходни наблюдения.

В годините по-късно се следи голям взрив на наблюденията на НЛО в целия свят и до момента в който някои го отдават на хора, които се впускат в търсене на вълнуваща тайнственост, оптически илюзии или даже секрети държавни оръжейни стратегии, доктор Гриър има вяра, че извънземните идват на Земята, с цел да ни следят.

Той твърди, че увеличението на броя на наблюденията на НЛО може да се изясни с един значим миг от човешката история.

Мисля, че актуалната ера, дано я назовем модерната ера, в която се случват толкоз доста неща, съответствува тъкмо с създаването и по-късно детонирането на първите атомни оръжия.

Според доктор Гриър, който също по този начин е създател на плана „ Разкриване “ детонацията „ притегля вниманието “ на извънземни от други слънчеви системи.

Този план се стреми към откриване на хипотетична класифицирана информация за НЛО.

Това, което не знаехме, което не знаеха Опенхаймер и Телър, всички хора, които работеха по плана „ Манхатън “, е, че има електромагнитен подтик, който излиза – всеки е чувал за него, избива от строя електрониката, електрическата мрежа, само че има и този, който се назовава скалар. Скаларният подтик е кратен на скоростта на светлината и е в този безизходен аспект на квантовата физика. Нарушава извънземните пътувания и връзки. Така че това притегли вниманието на всички там, в тези други звездни системи.

Той твърди, че това е повода, заради която всеки един обект за нуклеарни бомби, оборудване за обработка и така нататък, на всички места по света, е имал някакъв тип наблюдаване на НЛО.

Д-р Гриър счита, че извънземните ни следят още от основаването на атомните бомби, тъй като се тормозят от това, че „ ние унищожаваме планетата “. Също по този начин се тормозят и от „ риска, който те съставляват “ за личните си цивилизации.

Съществува известна доза интерес за отбрана на живота на Земята, само че има и образован персонален интерес “, споделя той.

Той твърди, че детонацията на атомни бомби не е единствената причина неземните същества да ни посещават.

Разкривайки втория им претекст, той твърди, че държавните управления са възстановили извънземни галактически кораби и извънземните са „ загрижени “ за това какво сме научили от възобновяване и по какъв начин може би използваме тази информация.

Второ, мисля, че те са загрижени, че технологиите, които сме получили от проучването на тези извънземни апарати, които сме свалили, в този момент се трансформират в оръжейни системи, ориентирани към извънземни апарати в космоса.

Въпреки че доктор Гриър съобщи, че е „ изцяло уверен “, че извънземните, които посещават Земята, са „ в основата си мирни “, той предизвести: 

Къде е алената линия? Докъде може да се стигне в тази област и да се сътвори опасност, при която хората са опасност, и те би трябвало да се намесят?

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР