След вчерашното убийство на фелдшера в село Орешак е създадена

...
След вчерашното убийство на фелдшера в село Орешак е създадена
Коментари Харесай

Убитият фелдшер намушкан многократно, доживотен затвор заплашва бившия легионер Пачелиев

След вчерашното ликвидиране на фелдшера в село Орешак е основана група и търсеният за тежкото закононарушение биш легионер Иван Пачелиев е открит в дома си. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия шефът на ОДМВР-Хасково Ангел Цанков. С помощта на психолози беше направено по този начин, че той да бъде арестуван, без да му се даде опция да окаже опозиция, добави той.

Голяма част от обстановката към този момент е известна. Установени са очевидци, конфискувани са записи от видеонаблюдението, съобщи Цанков.

Към момента лицето не спомага, продължаваме да работим с него. Лицето е арестувано за 24 часа, посочи шефът на ОДМВР-Хасково.

Той посочи, че по тялото на убития фелдшер няма огнестрелни рани, гибелта му е настъпила в резултат на голям брой пострадвания с хладно оръжие.

В рамките на днешния ден на лицето ще бъде повдигнато обвиняване за ликвидиране на медицински експерт при осъществяване на отговорностите му. Лицето ще бъде арестувано за 72 часа, заяви окръжният прокурор на Ямбол Дойчин Дойчев.

Текстът от Наказателния кодекс за това закононарушение планува отнемане от независимост от 20 до 30 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна, разясни Дойчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР