След вчерашните драматични мигове в дербито между Славия и ЦСКА,

...
След вчерашните драматични мигове в дербито между Славия и ЦСКА,
Коментари Харесай

Венци Стефанов видя заговор срещу Славия: Стойчо псува съдията, а той седи като статуя! Боби, благодаря ти!

След вчерашните трагични мигове в дербито сред Славия и ЦСКА, нямаше вид, при който босът на " белите " Венци Стефанов да не даде своя коментар по тематиката. Ето какво сподели той пред сътрудниците от " Спортал ":
 Кушев: Играхме добре, само че ни вкараха три гола от корнер
Кушев: Играхме добре, само че ни вкараха три гола от корнер

" Стояхме добре на терена "

" Много съм отчаян! Многo! Искам да благодаря на Борислав Михайлов за доста верния асортимент на съдиите. Волът рие, рие, рие и хвърля на гърба си. Кой каквото самичък си направи, никой не може да му го направи. Докога дербитата, в които взе участие Славия, ще бъдат ръководени от такива съдии?! Не отсъди чиста дузпа за Славия. После удар по Георги Петков, изваждане на вратаря с носилка, няма и картон за Кайседо! Жоро игра първи с топката.

Докога запитвам! Нали пристигна един маджарин, не можеше ли да сложат арбитър, който в действителност става? На този имаха ли му почит съгласно вас? Стойчо го псува, какво ли не му сподели, всички от ЦСКА го вършиха на маймуна, той седи като скулптура. Какво трябваше да се случи на този мач?

Благодаря на Съдийската комисия, благодаря на Боби. По този метод българският футбол ще върви напред, с общи старания на няколко клуба и на БФС. Вече имаме експерт по съдиите, видяхме какъв брой е експерт.
 Стана ясно какъв брой време ще отсъства Георги Петков
Стана ясно какъв брой време ще отсъства Георги Петков

Президентът на Славия внесе изясненост за положението му

Ние ще си продължаваме по нашия път - който прави оценка това, дано ни поддържа. Вчера в единия тим имаше единствено един българин, това може би е било доста прелестно за някой, само че за мен и множеството българи, нямам доверие. Трябва да има място и за нашите деца. Макар и млади, те демонстрират, че имат нокти и зъби, а могат да играят и футбол.

Тръгнах преди края на мача, с цел да видя по какъв начин е Жоро Петков. По-добре е в този момент. С лакът го удря в главата, гълта си езика, три пъти му вадят езика, няма и картон! Във ВМА е, ще се възвръща, а ние ще играем с 15-годишните, няма ужасно! Много съм отчаян ", сподели Венцеслав Стефанов.
 Лекарят на Славия: Петков се бореше за живота си, глътна си езика три пъти
Лекарят на Славия: Петков се бореше за живота си, глътна си езика три пъти

" Задушаваше се и щеше да почине в ръцете ми "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР