След вчерашната среща в Москва между премиера Бойко Борисов руския

...
След вчерашната среща в Москва между премиера Бойко Борисов руския
Коментари Харесай

Корнелия Нинова за срещата Борисов – Путин: Нищо конкретно не е договорено

След вчерашната среща в Москва сред премиера Бойко Борисов съветския президент Владимир Путин от Българска социалистическа партия разясниха, че диалозите са завършили без изясненост и конкретика по отношение на ползите на България.
Борисов към Путин: Русия има огромно въздействие, би трябвало да знае какво прави Европейски Съюз за газовата инфраструктура Двамата са обсъждали Западните Балкани и двустранното съдействие
„ Нищо съответно не е контрактувано. „ Борисов се опита да поправи личните си неточности от прекъсването на плановете, само че не съумя. Извинява се и търси амнистия от господин Путин, само че за нас е по-важно да се извини на българския народ за пропуснатите изгоди за националния интерес на България. Надяваме се стартираният разговор сред България и Русия да продължи на всички политически, дипломатически и стопански нива, тъй като е в полза на България “, сподели на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
След срещата „ Борисов – Путин ”: Русия и Турция ни пускат " Поток " Москва е подготвена да взе участие и в АЕЦ "Белене " при пазарни условия
От Движение за права и свободи пък желаеха министър председателят Бойко Борисов да опише пред Народното събрание какво тъкмо се е случило в Москва. „ В парламентарна република би било добре министър председателят да ни запознае с резултатите от срещата, с цел да може да разясняваме факти”, сподели ръководителят на придвижването Мустафа Карадайъ.

Вчера стана ясно, че Русия и Турция нямат срещу продължаването на газопровода „ Турски поток” в посока към България.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР