След вчерашната поява на зелени свещници на графиката на цената,

...
След вчерашната поява на зелени свещници на графиката на цената,
Коментари Харесай

Цената на XRP спада след противоречива публикация от директор на Ripple

След вчерашната поява на зелени свещници на графиката на цената, XRP наподобява потегля по низходяща траектория.

Рязкото намаляване на цената наподобява е обвързвано с неотдавнашната обява на основния механически шеф на Ripple Дейвид Шварц в X (Twitter), където той означи:

Това изказване видимо опонира на по-ранния му акцент върху смисъла на оправянето с данъчните отговорности, свързани с криптоактивите, хвърляйки светлина върху провокациите, пред които са изправени както компанията, по този начин и нейните ръководители, с цел да се въздържат от продажба на XRP .

Тази позиция обаче наподобява несъвместима с предходното му изказване, в което съобщи :

Това разобличаване акцентира финансовото напрежение, което изпитват физическите лица, притежаващи XRP като част от компенсацията си от Ripple.

Напускането на Dev Null Productions от екосистемата на XRP съответствува с тези събития, като компанията се базира на неодобрение от решенията на управлението на Ripple. След шест години забележителен принос те показаха загуба на религия в честността на Ripple, изключително във връзка с решението им да продават XRP за сметка на вложителите на дребно.

Освен това Dev Null Productions разкритикуваха Фондация XRPL за това, че дава приоритет на персоналните проекти пред ползите на общността.

Вследствие на това те оповестиха прекратяването на планове, свързани с XRP, като Ledger City, и приканиха за дейности на общността против хипотетичното корумпирано управление в Ripple и Фондация XRPL.

Към момента на писане на публикацията XRP се търгува за $0.6132, което демонстрира спад от 3.55% в границите на един ден.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР