След въвеждането на електронни винетки за леките коли и тол

...
След въвеждането на електронни винетки за леките коли и тол
Коментари Харесай

След 17 декември купуваме електронни винетки

След въвеждането на електронни винетки за леките коли и тол системата за тежкотоварните коли, няма да се събират нови такси за прекосяване през в този момент съществуващите автомагистрали, тунели, мостове или проходи, оповестиха от АПИ. Допълнително възнаграждение се планува за нови пътни уреди, които ще бъдат избрани с решение на държавното управление.

 © фотография: Българска телеграфна агенция / АРХИВ
След 17-ти декември водачите на коли ще могат да купуват пътен стикер онлайн или посредством мобилно приложение. Хартиените винетки, годни и през 2019 година, ще могат да се преобразуват в електронни посредством уеб страницата bgtoll.bg или на гишетата, където се продават и сега.

От 1 януари се вкарва и нов тип винетка уикенд за 10 лева За камионите сегашните стикери ще бъдат годни до 15-ти август 2019-та. След тази дата всички транспортни средства над 3,5 тона ще заплащат тол такса.

 Как ще работи новата система за електронни винетки? Как ще работи новата система за електронни винетки?
500 терминала в страната ще продават електронните винетки, водачите ще могат да си ги купят посредством мобилно приложение, както и посредством уеб страницата на Пътната аг...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР