След успешното приключване на участието в международното учение по проект

...
След успешното приключване на участието в международното учение по проект
Коментари Харесай

Столична община съвместно с посолството на България в Черна гора направиха дарение за децата от Подгорица

След сполучливото привършване на присъединяване в интернационалното обучение по план „ BALANCE Large Scale Earthquake Management at Western Balkans through Joint Cross Border Cooperation Activities “, финансирано от Европейската комисия и извършено в Которския залив, Черна гора, екипът от Столична община взаимно с посолството на Република България в Черна гора направиха подаяние за децата от обществено слаби фамилии, възпитаници в учебни заведения „ Бошко Радулович “ и „ Саво Кажич “ от селата Комани и Барутана към община Подгорица.

Предмет на дарението от българска страна за черногорските възпитаници са спортни екипи – футболни тениски, къси панталони, футболни топки, спортни бутилки за вода и раници, пъзели и осведомителни материали.

Дарението беше предадено от дипломат доктор Меглена Плугчиева и Красимир Димитров, шеф на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита ” и признато с голяма признателност от шефовете на двете учебни заведения – госпожа Дария Пейкович и господин Александър Вукичевич.

Благодарение на дейните контакти сред двата кмета Йорданка Фандъкова и Иван Вукович, двете столици са в партньорски връзки и реализират сполучливо взаимни планове в разнообразни области.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР