След успеха с , който грабна няколко престижни награди и

...
След успеха с , който грабна няколко престижни награди и
Коментари Харесай

Made in EU - задава се нов български филм

След триумфа с, който сграбчи няколко влиятелни награди и стана българското предложение за Оскар, режисьорът Стефан Командарев към този момент се заел с работата по идващия си филм.
 “Уроците на Блага “ на Стефан Командарев - българското предложение за Оскар за интернационален пълнометражен филм
Кой е българският филм, препоръчан за Оскар

Вече е спечелил няколко награди

Предстоящата българо-немско-чешка копродукция е озаглавена " Made in EU ".

Засега няма доста детайлности за сюжета на кино лентата, само че това, което знаем, е, че в центъра на историята са шивачка от дребен град и нейният наследник, а действието се развива по време на пандемията от Covid 19.

За огромния екран Стефан Командарев още веднъж ще събере артисти, с които към този момент е работил. Основните функции са поверени на Гергана Плетньова, Герасим Георгиев-Геро, Ивайло Христов, Иван Бърнев, Ирини Жамбонас и Ованес Торосян.

Екипът зад кадър също въобще не е чужд на режисьора. Продуцент на " Made in EU " е Катя Тричкова, оператор още веднъж е Веселин Христов, а пък със сюжета се заема Симеон Венциславов.

" В България стойностно кино се прави с другари и съидейници. Изключително съм благополучен, че до мен имам подобен страховит екип, с който от дълго време сме повече от другари ", споделя Стефан Командарев.

Въпреки че работата по плана на режисьора е почнала още през 2020 година, екипът репетира с актьорите по сюжета от началото на тази година.

Триумф за българското кино

Кой е филмът, притежател на “Кристален Глобус “ и с премия за най-хубава женска роля

Засега знаем, че фотосите на " Made in EU " ще се проведат в Хасково, Димитровград, Мадан и Рудозем и се чака да стартират през месец март.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР