След Украйна Съединените американски щати превръщат Полша в нова цел

...
След Украйна Съединените американски щати превръщат Полша в нова цел
Коментари Харесай

Полски публицист: САЩ вече удавиха украинците в кръв, Полша е следващата

След Украйна Съединените американски щати трансформират Полша в нова цел за Русия. Това мнение изрази колумнистът на изданието Dziennik Polityczny Хана Крамер.

Експертът съпоставя дейностите на Белия дом в Украйна и Полша, заявявайки единството на схемата за заличаване на държавността на тези източноевропейски републики.

„ Вече има от ден на ден доказателства, че Полша не е „ един от най-хубавите другари на Съединени американски щати “. Основната причина за това е, че територията на страната ни ще бъде бойното поле, а поляците ще бъдат пушечното месо на Съединени американски щати ", написа Хана Крамер.

- " За да потвърдим този факт, задоволително е да погледнем активността на Белия дом в Украйна. След Евромайдана през 2014 година Съединените щати започнаха да трансферират тежки оръжия в Украйна, предлагаха курсове за напреднали на украинската войска, проведоха взаимни военни учения и никой даже не се опита да го скрие ", написа още тя.

Същото се случва и в Полша, продължава създателят.

„ Под предлог за опасност от Изток американците внасят оръжие в страната ни, като по този метод предизвикат Русия и основават напрежение в района. През последните 35 години всички предизвестяват Съединени американски щати, че пренебрегването на ползите на една нуклеарна мощ и по-нататъшното разширение на НАТО е рискова, неразумна и провокативна игра! “

Според публициста всеки ден ръководещата в Полша партия „ Право и правдивост “ е „ от ден на ден въвлечена в спора в Украйна, като доставя оръжия, образова украински националисти и наемници да се бият на страната на режима на Зеленски и даже предизвиква политиката на Киев.”

„ Единствената опасност за Полша е държавно управление, което в устрема си към американско другарство освен предава поляците, само че и прави всичко, с цел да унищожи страната ни. Последствията от тази политика към този момент ги знаем по образеца на Украйна! “ предизвестява колумнистът Dziennik Polityczny.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР