След уикенд на преговори за съставяне на кабинет с премиер

...
След уикенд на преговори за съставяне на кабинет с премиер
Коментари Харесай

Съставът и структурата на кабинета Асен Василев ще бъдат обявени най-късно в сряда.

След уикенд на договаряния за сформиране на кабинет с министър председател Асен Василев, евентуалните съдружни сътрудници стартират да пишат управническа стратегия. " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия и " Демократична България " се договориха да приготвят ясно написан документ с съответни задания и периоди за интервал от 6 месеца.

За задачата трите обединения ще излъчат по трима представители от своите парламентарни групи, с цел да изработят програмата. Към тях ще се причислят и самостоятелни депутати, отцепници от Има Такъв Народ, с които договарянията бяха през вчерашния ден. Очаква се структурата на държавното управление и имената на министрите да бъдат оповестени най-късно в сряда.

“Събираме цели от депутати по разнообразни браншове и политики. Работата върви. Не имам вяра това да е единствената среща”, сподели Лена Бориславова на влизане в Народно събрание преди началото на диалозите за правене на управническа стратегия на предстоящ кабинет “Василев”.

“Целта на събирането е да подготвим ясна законодателна стратегия с съответни цели и периоди. Ще работим интензивно. Ние сме подготвени с ясни ограничения и периоди за тяхното реализиране. Ако поставим всички старания, ще имаме един добър кабинет”, сподели и правосъдният министър в оставка Надежда Йорданова. Тя прикани “всеки да преглътне егото си и да намерения за бъдещето на страната, тъй като до края на годината би трябвало да се извършат ясни и съответни реформи”.

“Миналата седмица стана ясно, че в случай че те не бъдат изпълнени парите по Планът за възобновяване няма да бъдат в България”, сподели още Йорданова.
Към към този момент оповестени 8 целта на “Продължаваме Промяната”, всеки от бъдещите съдружни сътрудници ще сложи на масата и своите.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР