След участието си в последния сезон на ВИП Брадър, моделката

...
След участието си в последния сезон на ВИП Брадър, моделката
Коментари Харесай

Джулиана Гани: Нека „Мис Силикон на десетилетието стане най-достойната!

След присъединяване си в последния сезон на ВИП Брадър, моделката завоюва благосклонностите на доста нови почитатели и почитатели, разкривайки същинската си същина. Зад красивата фасада, феновете видяха едно интелигентно момиче с положително сърце.

Джулиана Гани взе участие в конкуренцията за купата Мис Силикон на десетилетието, във връзка юбилейното десето издание на състезанието Мис Силикон. На страницата на състезанието почитателите към този момент гласоподават за своята любимка.

Наградите ще бъдат раздадени на обилна гала на 20 април, петък в Планета Пайнер Клуб, София. Ето какво показа екзотичната силиконка в навечерието на събитието.

Защо се яви на състезанието Мис Силикон?

Точно по това време сложих първия си силикон. Исках надали не, да покажа новата си облага на всички. Тогава разбрах за състезанието и с наслада се записах, явих се и завоювах.

Искаше ли ти се тогава да спечелиш?

Разбира се! Всеки желае да завоюва, по тази причина и взе участие, надявах се да ме оценят заслужено, имам самочувствието, че наподобявам задоволително добре, с цел да заслужа купата. Бях се постарала да наподобявам добре.

С какво завоюва пред другите?

Имам друго лъчение, по-екзотични черти, нямам театрална тресчица и съм с едни гърди напред.


Какво ти даде купата?

Известност, доста контакти, самонадеяност, самопризнание, задоволство за мен самата.


Очакваш ли и този път да пребориш конкуренцията и да спечелиш купата Мис Силикон на десетилетието?

Нищо не чакам,мисля че са ме признали почтена на всички места до момента,нека хората изберат своята фаворитка и най-достойната да завоюва.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР