След трагичния инцидент в Стара Загора, при който 12-годишно момиче

...
След трагичния инцидент в Стара Загора, при който 12-годишно момиче
Коментари Харесай

Случаят, при който дете се удави в канал в Стара Загора, не е прецедент

След трагичния случай в Стара Загора, при който 12-годишно момиче се удави в канал в града, се оказва, че това не е първи случай на удавени хора там. Местни поданици си спомнят и за други хора, които през годините са ставали жертви на необезопасеното място.

Детето се разхождало дружно с другари в региона на случая, когато обувката ѝ паднала в канала, който е бездънен 4 метра. При опит да я извади, шестокласничката пада в канала. Инцидентът се случва в извънкласно време.

Директорът на учебното заведение, в което детето е учело, описа в ефира на „ Здравей, България”, че час след приключването на последния за деня шести образователен час, неин сътрудник ѝ съобщил трагичната вест.

„ Учениците са извънредно уплашени. От през вчерашния ден учебният психолог работи с тях”, сподели още педагогът пред Нова ТВ.

Началникът на РУО - Стара Загора Милена Йолдова увери, че се работи по обезопасяване на региона за отбягване на други сходни произшествия.

Водата по канала идва от язовир „ Копринка”, минава през два ВЕЦ-а. Мястото все още не е обезопасено. Полиция и прокуратура водят разследване и опити.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР