След трагедията с 41-годишната жена в Долна Оряховица, която издъхна

...
След трагедията с 41-годишната жена в Долна Оряховица, която издъхна
Коментари Харесай

Кметът на Долна Оряховица пред Lupa.bg: Не знаем дали жената е убита от кучета, тук няма глутници

След нещастието с 41-годишната жена в Долна Оряховица, която издъхна трудно, раздрана от кучета, се свързахме с кмета на града Йордан Байчев. Той обаче изненадващо изясни, че сега тече следствие и не е ясно дали в действителност гибелта е породена от нападателна глутница.

В същото време прокуратурата даже изясни, че жертвата е нападната от 4 бездомни, само че за тях се грижел човек, който ги пускал в двора на къщата.     

Върви следствие сега, не съм позволен. " Изчакайте да забележим дали са кучета. Трябва да се откри тъкмо. Още не се знае сигурно. Няма публична информация, най-вероятно е по този начин. ", съобщи кметът Йордан Байчев пред Lupa.bg. 

Той изясни, че и сега е на километър от мястото, където е станала нещастието. 

На въпрос дали не знае дали в града има рискови глутници, той отвърна, че няма такава информация. " Глутници кучета няма при нас. ", изясни Байчев

По-рано в медиите потегли ужасяващата вест, че жена е раздрана от глутница кучета. Животните нападнали 41-годишната жена  тази заран. 

Те я повалили на земята и почнали свиреп да я хапят. Жената почнала да вика за помощ, само че животните били толкоз гневни, че никой не съумял да й помогне.

Имотът е отцепен от полицията. Собственикът на къщата е криминалнопроявен и сега е зад решетките. 

По случая се води следствие. Извършен е оглед на мястото в наличието на наблюдаващия прокурор и правосъден доктор, разпитани са очевидци, назначени са експертизи, както и други неотложни дейности по следствието. От прокуратурата декларират още, че става въпрос за четири кучета. Три от тях са хванати, работи се по залавянето на четвъртото.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР