След този тържествен акт по полагане на клетва, Вие встъпихте

...
След този тържествен акт по полагане на клетва, Вие встъпихте
Коментари Харесай

Кметът на Кула положи клетва за трети мандат

" След този церемониален акт по полагане на клетва, Вие встъпихте в своите нови пълномощия и отговорности. През идващите 4 години ще имате онази мощ, от която зависи развиването и просперитета на вашата община. Защото във ваши ръце е бъдещето й, и отговорността за това по какъв начин ще живеят хората и в каква посока ще се развива Кула ". Това сподели регионалният шеф Албена Георгиева, която управлява тържествената сесия на Общински съвет-Кула. На нея се падна достойнството алегорично да съобщи кметската огърлица на определения за трети мандат кмет на община Кула доктор Владимир Владимиров, който през днешния ден тържествено постави клетва и встъпи публично в служба.

„ През идващите 4 години още веднъж ще се стремя да бъда кмет на всички жители на общината, без значение от тяхната партийна принадлежност. През идния мандат ще разгадавам на вас, жителите на Кула, ще разгадавам на новоизбраните общински съветници, ще разгадавам на помощта на Правителството. Нека всички дружно да работим за една още по-хубава община, за привличане на вложения, за откриване на нови работни места, с цел да можем след 4 години да се поздравим с реализирани триумфи “, сподели в  приветствието си кметът на Кула доктор Владимир Владимиров.  
    
На тържественото съвещание поставиха клетва 11 общински съветници. През идващите четири години работата на Общински съвет-Кула ще управлява още веднъж Димитър Цанков.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР