След точно 100 дни английският клубен футбол се завръща. Пандемията

...
След точно 100 дни английският клубен футбол се завръща. Пандемията
Коментари Харесай

Всеки ден английски футбол. Георги Драгоев за Сити – Арсенал

След тъкмо 100 дни британският клубен футбол се завръща. Пандемията от ковид спря краткотрайно съвсем всички европейски шампионати, в това число и този на Острова. Феновете на най-популярното и гледано състезание в света обаче би трябвало да са удовлетворени – в идващите 46 дни (от 17 юни до 1 август) ще бъдат изиграни 92 мача от Висшата лига плюс четвъртфиналите, полуфиналите и финалът на купата на Англия. 46 дни с над 100 дуела единствено за елитните клубове. Ще бъдат довършени сезоните в Чемпиъншип, както плейофите в Лига 1 и Лига 2. Историческа информация демонстрира, че футбол през лятото в Англия ще се играе за пръв път от 1947 година, т.е. от завръщането на футболния живот след Втората международна война. Разбира се, няма да има аудитория по трибуните, само че самият факт, че ще има мачове, е задоволителен за почитателите още веднъж да бъдат до обичаните си тимове, въпреки и пред екрана.

Манчестър Сити против Арсенал още в първия ден след рестарта. Гражданите могат да стигнат до първото място единствено доктрина, тъй че напъните им евентуално ще бъдат ориентирани към Шампионската лига. “Футболистите на Хосеп Гуардиола обаче не могат да си разрешат повърхностно отношение към шампионата по две аргументи - Челси и изключително Лестър им дишат във врата и втората причина е, че до подновяването на битката в Европа има прекалено много време и те би трябвало да поддържат добър темп ”, разяснява експертът на Букмейкър Рейтинги и извънреден корифей в британския футбол Георги Драгоев.



“Домакинската форма на Сити е добра. Отборът реализира четири победи в последните пет мача вкъщи и девет триумфа в последните 13 срещи тук от шампионата. Сити е тимът с най-силната офанзива, а съответно като хазаин вкарва приблизително по над 2,5 гола на мач от шампионата. Точно преди паузата обаче Сити позволи неприятна загуба от градския съперник Манчестър Юнайтед. Но в този момент „ небесносините “ имат привидно комфортен противник в лицето на Арсенал – Сити завоюва всичките шест последни мача против артилеристите “, напомня още журналистът.

Какво мислят букмейкърите?  

Palms Bet дава преимущество на Ман Сити при коефициент 1.32, като еднакъв знак или победа за Арсенал са оценени надлежно на 6.31 и 8.42. Отборът от Манчестър е очевидният любимец.

Букмейкърът е оценен с рейтинг 4 от 5 в Букмейкър Рейтинги като в уеб страницата ще намерите и всички palms
bet бонуси. Има начален бонус за спорт и казино, а също и постоянни бонуси без депозит или „ Презареждане “.

За феновете на залозите предложенията за този мач са „ Победа за Манчестър Сити и Двата тима да отбележат “. Топ
букмейкърите дават примамливи коефициенти за този пазар. Да се залага на сигурна единица – не си коства, защото ставките са минимални с оглед риска на дуела.

“А Арсенал е в добра форма и няма загуба в лигата тази година. Под управлението на Микел Артета тимът има единствено едно проваляне – от Челси през декември. Това, естествено, не ги прави любимци на Етихад или даже евентуално да вземат точка, само че въпреки всичко да не забравяме и обстоятелството, че Артета бе помощник на Гуардиола... тъй че имайте едно на разум “, поучава още телевизионният коментатор.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР