След тежко боледуване от COVID 19, рано тази сутрин на

...
След тежко боледуване от COVID 19, рано тази сутрин на
Коментари Харесай

Проф. д-р Георги Хубчев не успя да пребори COVID-19

След тежко боледуване от Коронавирус 19, рано тази заран на 66 година ни напусна акушер-гинекологът проф. доктор Георги Хубчев, шеф на АГ отделението в УМБАЛ " Дева Мария " в Бургас, оповестиха от лечебното заведение..

Проф. доктор Хубчев бе диагностициран с ковид на 2 октомври и след утежняване на положението му, бе приет в болница в ОАИЛ. 15 дни сътрудниците му се бориха за неговия живот, употребявайки всички вероятни способи.

Доц. доктор Георги Хубчев е акушер-гинеколог с голям опит. Завършва Медицински университет в Плевен през 1980 година Освен гинекология, има специализации по тазова хирургия, лапароскопска хирургия, урогинекология, онкогинекология, гинекологична ендокринология и 4D ехография (пренатална диагностика).

В началното на 2018 година доцент доктор Хубчев пази десертация на тематика „ Оперативно лекуване на стрес-инконтиненцията при дамите “. Доц. доктор Хубчев е прочут с редица новаторски подходи при лекуване на гинекологични болести. Член е на Европейската асоциация по урогинекология.

На 20 октомври, вторник, от 12:30 часа в Обредната зала на бургаските гробища ще се състои поклонение, с което да почетем паметта на един от достойните лекари на България.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР