След тежката катастрофа на автомагистрала Тракия“ за лечение и наблюдение

...
След тежката катастрофа на автомагистрала Тракия“ за лечение и наблюдение
Коментари Харесай

След катастрофата на “Тракия”: 9 мигранти остават в болница

След тежката злополука на автомагистрала „ Тракия “ за лекуване и наблюдаване в Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване (УМБАЛ) „ Проф. доктор Стоян Киркович “ в Стара Загора все още остават 9 души. Всички са в устойчиво положение и без заплаха за живота. Това сподели пред публицисти шефът на лечебното заведение проф. Йовчо Йовчев. Очаква се към края на седмицата пациентите да бъдат изписани, сподели още той.
След случая, при който почина един мъж,
в болничното заведение са закарани 31 души, вследствие на обработката в началото са оставени за наблюдаване 15 души, посочи проф. Йовчев. Един от останалите за лекуване пациенти се намира в Клиниката по интензивно лекуване и реанимация (КАИЛ), останалите са разпределени в клиниките по неврохирургия, гръдна хирургия и ортопедия.

“Детето, което установихме, че е на 12 години, остава в КАИЛ. Контролните проучвания късно нощес демонстрираха доста усъвършенстване на излива, който имаше в региона на белите дробове “, уточни проф. Йовчев. 

Има пациенти, при които са се наложили хирургични интервенции, само че всички са в устойчиво положение и без заплаха за живота, разяснява още той. От думите му стана ясно, че съгласно направените проучвания има данни, че лицата, постъпили в болничното заведение, са „ били в ексцентричен режим на битие “, само че вследствие на лечението нещата са поправени. 
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР