След сватбата през май, херцогът и херцогинята на Съсекс са

...
След сватбата през май, херцогът и херцогинята на Съсекс са
Коментари Харесай

Меган и Хари си вземат месец почивка

След сватбата през май, херцогът и херцогинята на Съсекс са извънредно заети с публични събития. Ето за какво принц Хари и Меган Маркъл са решили за прочут интервал от време да се усамотят.

Новобрачната двойка си взима отмора до месец септември, която ще прекарат в отдалечена къща в провинцията Котсуолдс. “Те прекарват доста време в Котсуолдс, повече, в сравнение с хората допускат. Живеят в провинцията през по-голяма част от времето, спрямо Лондон, и се радват на усамотено и уютно начало на фамилния си живот,” споделя другар на двойката пред Vanity Fair.

“Имотът е посред повърхност с дървета, където човек не би предположил, че се намира. Отдалечен е и по тази причина им харесва. Като цитадела е. Има устойчиво наличие на защита, тъй че не можеш да приближиш,” добавя още той.

Запознати разкриват, че Маркъл ще се опита и да се срещне с татко си, откакто бе укорена от роднините си, а и от самият него, че го държи настрани от себе си. “Възможността за среща е обсъждана, а Меган наподобява подготвена да включи такава по време на пътуването си. Точната дата и място се пазят в загадка и за двете страни. Моментът е доста сензитивен за тях, само че желанието е недоразуменията да бъдат изгладени,” споделя източник пред Mirror.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР