След сутрешна почивка, г-н Тръмп спря, за да поговори с

...
След сутрешна почивка, г-н Тръмп спря, за да поговори с
Коментари Харесай

Тръмп казва на съдебните художници, че трябва да отслабне, докато се връща към процеса си за измама

След утринна отмора, господин Тръмп спря, с цел да поговори с двама художници в правосъдната зала, седнали зад екипа от юристи на основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс, чието правосъдно дело за машинация против някогашния президент, двамата му най-големи сина и техните основни бизнес сътрудници започва развой, който към този момент е в своята 10-та седмица.

Артистите, наети от новинарски организации, с цел да уловят вътрешността на не- правосъдна зала с позволени фотоси, получи неговото утвърждение. „ Хубаво “, сподели той.

Той им сподели „ наподобява, че би трябвало да отслабна “, до момента в който махна към врата си, споделиха те пред The ​​Independent.

Фонерът за номинацията на републиканците за президент през 2024 година употребява съда като продължение на акцията си, където може да разбие политическите си противници и съдиите и прокурорите, които следят множеството наказателни и цивилен каузи против него.

Той пропусна GOP в сряда президентски примитивен спор и той не възнамерява никакво контрапрограмиране, с цел да притегли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР