След страхотните мачове от първия кръг на мъжкото хандбално първенство

...
След страхотните мачове от първия кръг на мъжкото хандбално първенство
Коментари Харесай

Хандбалното шоу в Sportal.bg и Sportal TV продължава тази събота

След страхотните мачове от първия кръг на мъжкото хандбално състезание през предходната седмица, тази събота и неделя е време и за дуелите от втория кръг. След тях ще разберем кой ще продължи мощното си показване и кой ще утежни ситуацията си още на старта в шампионата.

В първия кръг победи реализираха носителят на купата Локомотив (Варна), Добруджа (Добрич) и Чардафон (Габрово).

След като предходната неделя ви направихме очевидци на срещата сред първенеца и Осъм (Ловеч), тази събота (30.09) онлайн в Sportal.bg и Sportal TV още веднъж ще може да гледате един от дуелите от втория кръг. Младият тим на Национална спортна академия, воден от треньора Емил Аврамов, приема Пирин (Гоце Делчев) в София. Прякото лъчение на мача стартира тъкмо в 15:00.

И двата отбора не записаха победи на старта. НСА позволи проваляне с 6 гола в Габрово, а Пирин приключи наедно със Спартак (Варна) след абсурден мач в Гоце Делчев, по време на който делегатът опита физическа разпра със фен на трибуните.

Също от 15:00 в събота ще стартира и различен любопитен конфликт. Осъм ще желае да затвърди положителните усещания, оставени при загубата от Локомотив, приемайки финалиста от предишния сезон Добруджа в спортната зала в Ловеч.

В 17:00 първенецът в три следващи години от 2014 до 2016 - Фрегата, гостува във Варна на локалния Спартак. За бургазлии това ще бъде първи мач " А " републиканска хандбална група през този сезон, откакто в първия кръг почиваха по стратегия.

Последната четвърта среща от втория кръг е планувана за неделя - в 15:00 Локомотив (Горна Оряховица) излиза пред лична аудитория против Чардафон. Локомотив (Варна) почива.

" А " РХГ, Мъже, Кръг 2
Събота, 15:00, НСА - Пирин Групово дело (на живо в Sportal.bg и Sportal TV)
Събота, 15:00, Осъм - Добруджа
Събота, 17:00, Спартак (Варна) - Фрегата
Неделя, 15:00, Локомотив Гражданско отделение - Чардафон
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР