След статията в таблоида, коментираща престъпното минало на Денис, медийното

...
След статията в таблоида, коментираща престъпното минало на Денис, медийното
Коментари Харесай

Оръжейният бизнес на Топал заложен на карта в Братя

След публикацията в таблоида, коментираща незаконното минало на Денис, медийното внимание на жълтата преса и на обществеността към личността на предприемача мигновено се изостря. Плъзват клюки, които изобличават неговата активност и това по никакъв начин не се харесва на американските сътрудници на Топал в новия му оръжеен бизнес. Пратките за преработване от военните бази на НАТО са спрени, а активността на завода би трябвало да бъде прекратена. Висшият държавен чиновник Благоев също не може да помогне, тъй като се тормози, че планът им рискува да попадне под глобите на по този начин наречения закон „ Магнитски “. Има ли Денис потребен ход на деяние от тук нататък и какво счита да предприеме, с цел да излезе от рисковото състояние?

След получен сигнал, че в наркомрежата са се появили листчета за стесняване на цигари, само че напоени с дрога, Черкезов вижда своя късмет да изненада Андреев в печатницата. Той усеща, че е на прага на значимо разобличаване, само че му би трябвало още напълно малко, с цел да хване натясно Радо и неговите хора. Инспекторът се приготвя за акция, която може да му даде по този начин нужните доказателства за ареста на Андреев. Ще получи ли позволение за неотложен обиск и ще успее ли да изведе до дъно проекта си?

След договорката с Мосев и притискането на още няколко значими фигури от неговото обграждане, плъзва мълвата, че на пазара има нов мощен състезател и това е Ива. Самата тя към момента не е наясно какво се приказва в тези среди и даже не чака изненадата, която й се готви. Но откакто е изманипулирала събитията в своя изгода, дали Ива ще има силата да се оправи с следствията от личната си хитра тактичност? 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР