След срещата между Дунав и Черно море (1:1) стана ясно

...
След срещата между Дунав и Черно море (1:1) стана ясно
Коментари Харесай

Вижте как ще изглеждат плейофите в Първа лига

След срещата сред " Дунав " и " Черно море " (1:1) стана ясно крайното класиране на първата шестица от постоянния сезон в Първа лига.

" Лудогорец " ще стартира плейофите с пет точки задатък пред ЦСКА и с осем пред " Левски ". Четвърти е тимът на " Ботев " Пловдив, който е с три точки повече от петия и шестия - " Черно море " и " Берое ".

Така първите мачове от плейофите в борбата за купата и Лига Европа са следните:

" Лудогорец " - " Берое "
ЦСКА - " Черно море "
" Левски " - " Ботев " Пловдив

Първият кръг от плейофите ще се изиграе след паузата в шампионата поради мачовете на националните тимове - на 30/31 март. Предстои Спортно-техническата комисия към БФС да разгласи точните дати и часове на мачовете.

Вечното дерби ЦСКА - " Левски " ще бъде в 30-ия кръг (20/21 април) и в 35-ия кръг на 25 или 26 май.

Интрига имаше за разпределението на местата в долната осмица и двете групи там. В Група А попадат тимовете на " Етър ", " Ботев " Враца, " Витоша " Бистрица и " Верея ". В Група Б са " Локомотив " Пловдив, " Славия ", " Септември " и " Дунав ".

Първите два отбора от групите от втората осмица се класират за бараж за Европа, до момента в който вторите два отиват на баражите за оцеляване. Активът от постоянния сезон се резервира неизменен за всички участници в плейофите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР