След София, протестите в защита на българското правителство продължиха тази

...
След София, протестите в защита на българското правителство продължиха тази
Коментари Харесай

И украинци протестираха в защита на българското правителство

След София, митингите в отбрана на българското държавно управление продължиха довечера във Варна и Пловдив. Любопитно е, че в морската столица на демонстрацията се явиха и украински жители. По-рано денем те бяха призовани да се включат " в отбрана на европейска България ". Поканата бе от организацията " Украински дом ", която реализира доброволческа активност по отношение на бежанците. 

В морската столица хората започнаха да се събират към 18.30 часа пред постройката на общината, а в Пловдив - към 19 часа на площад " Съединение ". В последна сметка до многолюдни прояви не се стигна - участваха към 500 души общо в двата града. Хората развяваха флаговете на България и Европейския съюз.

" Протест на тези, които са за морал, народна власт и общество, отговарящи на публичния контракт и полезностите от 21 век! Не на кражбите, чалгата и закононарушенията! Заради децата ни!... " - по този начин звучаха в обществените мрежи част от претекстовете за митинга. Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия подкрепиха демонстрациите, само че явно деятелите им не се включиха всеобщо.

 

ГОЛЯМА ДЕМОНСТРАЦИЯ

Голямата проява се чака да е в понеделник в София. Вече тече организация в обществените мрежи -  18:30 часа пред Народното събрание, ден преди дебатите по вота на съмнение против кабинета. Планира се шествие. 
 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР