След смъртта на собственика на известното списание "Playboy" се появи

...
След смъртта на собственика на известното списание "Playboy" се появи
Коментари Харесай

3 жени със слава на златотърсачки

След гибелта на притежателя на известното списание "Playboy " се появи информацията, че вдовицата на Хю Хефнър – Кристал Харис няма да получи нищо от наследството на магната, оценено на повече на 43 милиона $. Според изданията повода е, че 26-годишната хубавица не е включена в наследството на Хефнър. Това провокира доста мнения и подмятания, че решението на Кристал да се омъжи за 60 години по-възрастен от нея мъж е подбудено от финансови подбуди, само че сметките й се оказали неверни.

Но тя не е единствената, оповестена за златотърсачка, ето още няколко дами с сходна популярност:

Анна Никол Смит

 Американският модел и актриса, прочула се със фотосите си за Playboy, е може би измежду дамите, най-често определяни като златотърсачки. Причината е бракът ѝ с 63 години по-възрастния от нея петролен милиардер Хауърд Маршал. Анна се среща с него през октомври 1991 година, до момента в който работи в стриптийз клуб в Хюстън. Към момента на запознанството им Анна е омъжена, само че това не я стопира да стане държанка на Хауърд.

След двегодишна връзка, по време на която русокоската е засипвана с великодушни дарове, тя най-сетне се развежда със брачна половинка си и се съгласява да се омъжи за любовника си милиардер. Медиите настояват, че Маршал е предложил брак на Анна няколко пъти, до момента в който тя най-сетне благоволила да одобри.

Сватбата е на 27 юни 1994 година Смит, която е на 26 години, и Маршал, на 89 години, подписват брак. Това незабавно става мотив за разпространението на клюки, че тя се е омъжила поради парите му. Въпреки че не живеят дружно, Смит твърди, че обича брачна половинка си и че възрастта няма значение за нея. Тринадесет месеца след тяхната женитба, на 4 август 1995 година, Маршал умира в Хюстън.

Хедър Милс

 Красивата някогашна топмоделка Хедър Милс също е набедена за материално момиче. През 2002 година тя се омъжва за 30 години по-стария от нея именит бийтълс Пол Маккартни. Двамата изглеждали бясно влюбени, само че щастието им траяло по-малко от четири години и през 2006 година те стартират яростна бракоразводна борба. Хедър упреква изпълнителя в домашно принуждение, а той от своя страна я дефинира като меркантилна жена, стремяща се единствено и само към благосъстоянието му.

Въпреки слуховете и спекулациите, провокирани от тази разлъка, съдът присъжда Пол Макартни да изплати 48,7 милиона $ на някогашната си брачна половинка, заради обстоятелството, че двамата с артиста не са били подписали предбрачен контракт и по тази причина тази сума се полагала на Хедър.

Вивиан Стивиано



Екзотичната хубавица е позната като близка другарка на американския милионер притежател на Лос Анжелис Клипърс - Доналд Стърлинг. Слуховете я дефинират като негова държанка. За такава обществено я прогласи и брачната половинка на Стърлинг - Рошел, която даже заведе дело против младата жена за това, че е измамила Доналд, с цел да се облагодетелства финансово, написа Woman.bg. В жалбата си Рошел Стърлинг твърди, че Стивиано е държанка на мъжа ѝ и че тя целеустремено търси богати възрастни мъже. Обвинението на брачната половинка е, че Стърлинг е употребявал пари, които са обща съпружеска благосъстоятелност, с цел да купи на Стивиано Ferrari, други два автомобила марка Bentley и джип Range Rover. Според документите, подадени в първоинстанционния съд, Стивиано била получила посредством машинация и двуетажен дом за 1.8 млн. $ от Стърлинг, както и 250 000 $ в брой. В своя отбрана смуглата хубавица твърди, че няма нищо неправилно в това Доналд Стърлинг да ѝ прави дарове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР