След смарт гривните и часовниците, напълно логична стъпка в технологичното

...
След смарт гривните и часовниците, напълно логична стъпка в технологичното
Коментари Харесай

Умното яке на Levi's и Google

След смарт гривните и часовниците , изцяло разумна стъпка в софтуерното ни развиване е да се избавим от тези аксесоари, а нужните ни функционалности да бъдат внедрени непосредствено в дрехит е. Технологичният колос Гугъл създаде дружно с марката за дънкови дрехи Levi`s първото смарт яке.

Цената на продукта е 350 $. Срещу нея получаваме опция да бъдем в рак с технологиите и да не стопираме да се хвали с какво якето ми е повече от якето ти . На пръв взор, връхната дреха по нищо не се разграничава от останалите, направени от черен деним.

 Снимка 350434

Единственото друго при този модел е едно малко устройство в края на ръкава , което се свързва посредством Bluetooth с телефона ни. Необходимо е да свалим и особено приложение, като към този момент работи единствено в синхрон с iPhone.

Зарежда се в USB порт. Освен това, в ръкава има вградени датчици, които го трансформират в нещо като тъчскрийн . Разпознава пет разнообразни метода на допиране, които можем да персонализираме да значат разнообразни функционалности.

Командите се изпращат до смарт телефона и няма потребност да го вадим от джоба, до момента в който караме колело да вземем за пример . Основната концепция на продукта е да бъде ориентиран точно към тази общественост, разясняват от Tech Insider. Цената сигурно ще е спирка пред останалите възможни купувачи, които нямат проблем непрекъснато да са с телефона в ръка.

 Снимка 350433

Продуктът към момента е в развой на разработка и проби, а разнопосочните реакции ни карат да се съмняваме дали изобщо ще влезе в всеобщо произвеждане. Смарт якето наподобява по-скоро като следващата хитра джаджа, без която също ще си живеем по този начин щастливо и софтуерно .

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР