След случайна проверка на пътя емблематичен автокрадец влиза в затвора.

...
След случайна проверка на пътя емблематичен автокрадец влиза в затвора.
Коментари Харесай

Емблематичен автокрадец влиза в затвора след случайна проверка на пътя

След инцидентна инспекция на пътя емблематичен автокрадец влиза в пандиза. Издирваният с европейска заповед Ярослав Димитров - Яро е арестуван нощес от полицията на път за Петрич. Димитров е търсен в цяла Европа и има влезнала в действие 8-годишна присъда за серия авто обири в цялата страна. През 2015 година видео в обществената мрежи изкара на ярко една от знаковите фигури на подземния свят, абсурдът тогава ядоса даже премиера Борисов.

Ярослав бил спрян от автопатрул за рутинна инспекция. Полицаите се усъмнили в странното му държание. При инспекцията на документите станало ясно, че мъжът употребявал подправена идентичност. Справка в системата на Министерство на вътрешните работи открила, че тестваният в действителност е Ярослав Димитров, търсен за редица обири.

Запис от охранителна камера, споделен в обществените мрежи, изкара на ярко едно от знаковите имена в подземния свят още през 2015 година Тогава Ярослав беше упрекнат за кражбата на два първокласни автомобила, паркирани в гараж в квартал " Манастирски ливади " в София.

От прокуратурата обявиха, че в деня на закононарушението Яро е бил под домакински арест с три досъдебни производства и няколко европейски заповеди за арест от Словения и Италия, където обвиненият е прочут и с източване на кредитни карти.

Няколко дни откакто беше арестуван Софийският градски съд го освободи от ареста поради липса на доказателства. След това Софийската районна прокуратура го задържа по друго обвиняване за укриване на два мотора.Случаят стигна и до премиера.
Бойко Борисов, министър-председател: Има хора по 30-40 пъти арестувани и са на независимост. Отиват след всяко залавяне крадат, с цел да платят да ги извадят. Това в случай че не го променим, няма промяна.
От прокуратурата обявиха, че Ярослав към този момент е превозен в София, където би трябвало да излежи присъдата си. Той ще се снабди и с ново обвиняване поради потребления подправен документ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР