След шеметния успех на третия сингъл на 4Magic - "Вселена“,

...
След шеметния успех на третия сингъл на 4Magic - "Вселена“,
Коментари Харесай

Песен на 4Magic тръгва в 5 държави - slava.bg

След шеметния триумф на третия сингъл на 4Magic - "Вселена “, оглавил чарта за най-излъчваните български песни в радио и телевизионния ефир в продължение на 10 поредни седмици, "Вирджиния Рекърдс “ показва британската версия на песента, със заглавие – "Dancing With The Satellites ", предава Plovp24.bg.

Парчето, основано по време на първия креативен лагер за писане на песни у нас – Sofia Songwriting Camp, е към този момент лицензирано в Турция, Гърция, Румъния Полша и Русия.

"Мечтаем си за кариера отвън рамките на България и желаеме българската музика да се чува от ден на ден по света. Стремим се да се развиваме непрестанно и сме признателни за опцията някои от плановете ни да доближават до публиката в други страни. Когато видиш по какъв начин нещо такова се случвa, разбираш, че даже най-големите ти фантазии могат да се осъществят с труд, неизменност и екип, който има вяра в теб “, споделят 4Magic.

Сингълът започва по едно и също време и с видеоклип. Песента ще бъде налична за стрийминг във всички цифрови платформи – A1 Xplore Music, Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer и други.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР