След серия от шест поредни победи във всички турнири ПСЖ

...
След серия от шест поредни победи във всички турнири ПСЖ
Коментари Харесай

Последният в Лига 1 шокира ПСЖ

След серия от шест следващи победи във всички шампионати ПСЖ позволи изненадващо проваляне в турнирния мач с " Дижон ", губейки с 1:2. Френският първенец позволи поврат при визитата си на " Стад Гастон Жерар ", с цел да запише своята трета загуба дотук в Лига 1.

Френският първенец разчиташе на всичките си съществени играчи, като само Неймар не беше на линия заради травма. След почивката на терена се появи и Единсон Кавани, само че и това не оказа помощ на отбора.

Футболистите на Томас Тухел поведоха още в 19-ата минута с попадение на Килиан Мбапе.

Това успокои ПСЖ и до края на първата част парижани подходиха без огромна мотивация против противника. " Дижон " се възползва и в добавеното време на първото полувреме съумя да изравни, като прецизен беше Муни Шуер.

Само две минути след подновяването на играта домакините нанесоха нов удар и обърнаха. Автор на втория гол стана Хондер Кадис.

До края на дуела дейностите се водеха пред вратата на " Дижон ", като ПСЖ контролираше топката в близо 70% от времето и сътвори повече от дузина голови положения, само че не съумя да се разпише.

В таблицата на Лига 1 парижани водят с 27 точки, като има девет победи и три провали. Втори е " Нант " с 19 точки и мач по-малко. " Дижон " е в зоната на изпадащите, само че успеха му разреши да се изкачи от последното 20-о място на 18-а позиция.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР