След съвместна специализирана операция на служители на Главната дирекция Национална

...
След съвместна специализирана операция на служители на Главната дирекция Национална
Коментари Харесай

Склад в Пазарджик запечатан след проверка на данъчни и...

След взаимна профилирана интервенция на чиновници на Главната дирекция „ Национална полиция “ и Националната организация за приходите (НАП) са установени редица нарушавания в търговски и складови обекти на две сдружения, занимаващи се с търговия на обувки. Установено е, че сдруженията са благосъстоятелност на 47-годишен от София, който има верига магазини за обувки, оповестяват от Национална агенция за приходите.

Действията са извършени в пет обекта на територията на София, един във Враца и един в Пазарджик, след получена в отдел „ Икономическа полиция “, ГДНП оперативна информация за нередности.

В обектите на територията на София и Враца проверяващите са установили разлики в касовата наличност, непускане на касови доклади и липса на касова книга.

При инспекция на един от обектите е открит работещ без трудов контракт. Това е наложило към проверяващите да се причисли и екип на Главната ревизия по труда.

В резултат на дейностите на чиновниците на ГДНП и Национална агенция за приходите 6 складови бази и един офис са обезпечени със известия на Национална агенция за приходите, че следва запечатването им.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР