След само 22 години в България ще има приблизително 1

...
След само 22 години в България ще има приблизително 1
Коментари Харесай

БАН сама се хвана в лъжа за АЕЦ Белене

След единствено 22 години в България ще има почти 1 млн. души по-малко. Това сочи публично утвърдената от държавното управление прогноза от Института за проучване на популацията и индивида при Българска академия на науките.
Прогнозата не е нещо учудваща ни минимум, само че е извънредно значима, тъй като опровергава изцяло нелепостите, написани от Българска академия на науките в платения от Българския енергиен холдинг (БЕХ) отчет по контракта за правене на Национална тактика в региона на енергетиката (с фокус върху електроенергетиката).
" В резултат от съвкупното деяние на посочените фактори получаваме нарастване през 2040 година с към 300 000 души на популацията по отношение на 2015 година (при /икономически/ вид на висок растеж), или възобновяване на нивото от 2015 година (при /икономически/ вид на сдържан растеж), или понижаване на популацията с към 300 000 души през 2040 година (при /икономически/ вид на невисок растеж) " (стр. 42).
Какво излиза - че в два обособени отчета на Българска академия на науките има тотално различаващи се данни. В този за " Белене " даже се преглежда вид на доста мощно икономическо развиване, който дори ще усили популацията с 300 000 души! Точно в този отчет (той е в две елементи - промеждутъчен и окончателен) обаче липсват имената на авторския колектив, който го е изготвил! Другият отчет, направен гратис с оглед демографската политика, си е съответно подписан, като измежду създателите му личат имената на професорите Щ. Щерионов, К. Владимирова, К. Борисова-Маринова, както и доцент Е. Димитрова.
В публицистиката, когато нещо не е подписано, достоверността му автоматизирано бива поставяна под подозрение. Сега вие сами изберете на кого да вярвате!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР