След събранията след Айова, анализите на гласоподавателите на Fox News

...
След събранията след Айова, анализите на гласоподавателите на Fox News
Коментари Харесай

Анкети, показващи подкрепа за „политически катаклизми“, помагат да се направи аргумент за трета опция: стратегът „Без етикети“

След събранията след Айова, анализите на гласоподавателите на Fox News демонстрираха поддръжка за „ съществени/цялостни [политически ] катаклизми " против „ без/малки промени ", почитан чиновник на „ Без етикети “ сподели във вторник, че илюстрира пътя за обединен претендент.

Проучването на републиканците от Айова сподели, че 89% от гласоподавателите поддържат „ преврата “ против 11%, подкрепящи по-скоро статуквото.

Райън Кланси, основен пълководец на групата „ Без етикети “, сподели, че сходни изследвания демонстрират нуждата от трети главен претендент в президентска конкуренция, с цел да се опълчват на републиканския и демократическия претендент.

„ Работата е там, че разрушеното заведение в окръг Колумбия знае, че този вкус е там, което е част от повода, заради която те се активизират толкоз мощно, с цел да дойдат по-късно нас “, сподели Кланси пред „ Историята “.

Президентът Байдън и някогашният президент Тръмп. (Гети изображения)

„ Ние сме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР