След роклите и чантите с пайети, които ви показахме, е

...
След роклите и чантите с пайети, които ви показахме, е
Коментари Харесай

27 идеи за маникюр в сребристи и златисти отблясъци

След роклите и чантите с пайети, които ви показахме, е ред и на металическите отражения по ноктите. Е, въпреки всичко няма по-подходящо време от празничните дни, в което да оставите за малко неутралните тонове настрана. Златно, сребристо или двете – колкото повече, толкоз повече! И макар че златисто за Коледа звучи като факсимиле, концепциите, които откриваме в Инстаграм ни убеждават, че това напълно не е неприятна концепция. 

Друга причина, заради която си заслужава да пробвате маникюр в металически отражения, е фактът, че кара ноктите ви да наподобяват доста по-изискани, даже и в случай че си го извършите сами вкъщи. Ако имате подобаващите цветове на разположение, може да преобразите маникюра си безусловно преди някое празненство. 

Може да употребявате златисто или сребристо, с цел да покриете цялата нокътна плочка, да ги комбинирате с други цветове като алено, бяло или зелено или да ги употребявате единствено за украса. Малки камъчета или брокат също биха свършили работа и ще наподобяват също толкова стилно и нежно. Разгледайте галерията ни!

 
24 хрумвания за хубав празничен маникюр

 

 
    
 

 

 
 
 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР