След решение на политическите партии, независимият общински съветник Борис Бонев

...
След решение на политическите партии, независимият общински съветник Борис Бонев
Коментари Харесай

Спаси София: Отстраниха Борис Бонев от Председателския съвет на СОС

След решение на политическите партии, самостоятелният общински консултант Борис Бонев беше отхвърлен от Председателския съвет на Столичния общинския съвет - консултативният орган, в който вземат участие представители на всички политически сили и който дефинира дневния ред и целите на Съвета.
Това разкриват от неправителствената организация " Спаси София ".
Ето по какъв начин поясняват решението те:
" Спаси София приема отхвърли на политическите сили в СОС, Борис Бонев - единственият самостоятелен и цивилен общински консултант, да продължи да взе участие в председателския съвет, като явен знак, че партиите на властта имат предпочитание да диктуват дневния ред зад тила на обществото.
Сигурни сме, че наличието на Борис Бонев в СОС нервира партиите и в случай че имаха опция несъмнено щяха да го изхвърлят и оттова , само че ние като представители на гражданския бранш ще продължим да ревизираме, предлагаме и работим в интерес на софиянци.

За нас бе неприятна изненада държанието на партиите от Демократична България, които избраха да работят с ГЕРБ, което към този момент се е случвало, само че и с Българска социалистическа партия, Вътрешна македонска революционна организация и Атака .
.
Вярваме, че политическото лицемерие към този момент е омръзнало на жителите и те ще се ориентират по обстоятелствата и дейностите, а не по операции и празни приказки .
а през днешния ден още веднъж ще затрудни представителството на свободните, демократично мислещи хора в столицата на България.
Спаси София е открита и толерантна организация, която не се занимава с котерийни ползи и ще се концентрира върху това, което постоянно е можела най-добре. Ще продължим да пазиме ползите на града и софиянци, да предлагаме решения и планове за неговото развиване, по този начин както го вършим от 10 години. Защото за нас София не е стълба за политическа кариера, а идея в сърцата ни!
С почитание,
Екипът на Спаси София "
Припомняме, че през вчерашния ден Борис Бонев упрекна кмета Йорданка Фандъкова в двуличие поради социална поръчка за коли. Лицемерно е когато огромна част от плановете в града се орязват, администрацията на кмета да харчи над половин милион лв. за първокласни лимузини.
Няма нито един мотив за такава покупка, а в същото време мога да ви изброя десетки планове, където същите пари доста биха подобрили живота на жителите. Призовавам ръководещите на разсъдък и отговорност към столичани и още през днешния ден да прекратят поръчката. ” - упорства Бонев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР