След развода с бащата на сина си Тихомир Георгиев, Венета

...
След развода с бащата на сина си Тихомир Георгиев, Венета
Коментари Харесай

Венета стана за резил пред цяла България! Джизъса я отсвири, а сега предложи на Криско…

След развода с бащата на сина си Тихомир Георгиев, Венета Райкова като че ли трансформира тв ефира в пиаца, от която си търси нов брачен партньор. Флиртаджийката се опита да разтури фамилията на обвързания Криско, който ще й гостува в неделя, като непосредствено му предложи да се ожени за нея, видя ПИК в промото на “Папараци”.

Откакто скъса брачните окови, Венета, която сякаш твърди, че повече не желае да поглежда мъже, показва засилен интерес към представителите на мощния пол. И то на по-младичките от тях…

Когато преди месец и малко против нея седна плейбой №1 Благой Георгиев, Райкова най-безцеремонно изтропа в ефир, че след раздялата си с Тихомир, въобще не е правила секс, което си прозвуча като пряк намек към прясно разведения някогашен футболист.

Джизъса обаче очевидно е не запомнил подмятането за среща отвън студиото незабавно, откакто камерите са изгаснали, защото неотдавна пред Мегз Райкова се ожали, че се уговорили да пият кафе, само че Благо й вързал тенекиена кутия.

Явно в сходен флиртаджийски звук се развива и изявлението с Кристиан Тилев. “Ожени се напряко за мен, вземи ме. Идеална партия сме си, по телепатия се намерихме. Днес е щастливият ни ден”, удря си автореклама Венета в промото.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР