След раздялата си с Брад Пит, Анджелина Джоли се опита

...
След раздялата си с Брад Пит, Анджелина Джоли се опита
Коментари Харесай

Анджелина Джоли, Madame Figaro и какво сподели актрисата пред списанието за раздялата си с Брад Пит

След раздялата си с Брад Пит, Анджелина Джоли се опита да се отдръпне от светлината на прожекторите, с цел да се оправи с персоналните си проблеми.

Напоследък, около премиерата на " Господарката на злото 2 ", Анджелина съумя още веднъж да прикове вниманието върху себе си. Актрисата даже на няколко пъти се отпусна да приказва и за персоналния си живот пред разнообразни издания.

Много откровено изявление даде Анджелина и пред френското списание Madame Figaro, където споделя за тежкия интервал, който е имала след раздялата с Брад Пит.

" След като с Брад се разделихме, всичко стана извънредно комплицирано за мен. Не можех да се позная. Чувствах се толкоз дребна и незначителна, без значение че не го показвах пред никого. Бях надълбоко засегната и тъжна. Борех се с това като с контузия ", признава актрисата, като добавя, че ѝ се е наложило още веднъж да преоткрие насладата от живота.

Анджелина споделя, че в този момент си дава сметка, че е научила скъп урок, тъй като смяната в действителност е нещо хубаво. Именно опцията още веднъж да бъде щастлива, е нещото, което я е държало в сложните моменти.

" Чувствах се в действителност изгубена ", добавя актрисата. Споделя също, че не знае дали има вяра в ориста, само че е сигурна, че с помощта на огромните промени, през които минава, е все покрай постигането на задачата да се завърне към себе си.

" Дълго време се въртях в обаян кръг и се чудих какво би трябвало да върша. В последна сметка открих отговора. И той беше, че още веднъж желая да бъда такава, каквато постоянно съм била. Затова няма да укривам дивата си страна, а ще я изкарам нескрито. Искам да се усещам свободна още веднъж ", заключва актрисата. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР