След раждането на сина им, кръстен на дядо си Гълъбин,

...
След раждането на сина им, кръстен на дядо си Гълъбин,
Коментари Харесай

Брадва! Снахата На Гълъбин Боевски Го Сложи Централно На Арестувания Пол! Няма По-Разбиващи Снимки!

След раждането на сина им, кръстен на дядо си Гълъбин, фамилният живот на Пол и Капка просъществува малко. Капка упрекна половинката си в душевен и физически тормоз. Измъчената млада жена разобличи бащата на детето си и като лъжец. Боевски просел пари за момчето, сякаш за скъпо лекуване в болница, до момента в който дребният бил изцяло здрав. " Да пребиваш жена си, да изоставиш детето си, да крадеш парите й, да я лишаваш от свободата й, тъпчеш и унижаваш, тормозиш и обиждаш, и най-после да я попиташ " Какво съм ти направил? ", жалваше се от наследника на Гълъбин Алексиева.



Сянката на Пол Боевски очевидно дълго е преследвала майката на сина му. Дали е просто съвпадане или не, само че тъкмо когато синът на щангиста бе тикнат в ареста през април тази година, нежната Капка е оповестили и новата си връзка. До актуалната си половинка синеокота брюнетката очевидно сияе, загърбила ужасното си минало с Пол.

От април той е в ареста с обвиняване за разпространяване на дрога, откакто бе хванат с 2.31 грама коноп, 17.44 грама амфетамин и 4.42 грама кокаин. Ако бъде приет за отговорен, Боевски-младши може да отнесе присъда до 8 година затвор и 20 000 лв. санкция.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР