След публикувани материали на Калина Паскалева и Мариета Николова наш

...
След публикувани материали на Калина Паскалева и Мариета Николова наш
Коментари Харесай

Скандално разкритие! Вижте кой е човекът до Мая Манолова

След оповестени материали на Калина Паскалева и Мариета Николова наш публицист се натъкна на по-пикантни данни за лицето Христо Токилиев - Ицо Турчина.
Той е на 42 години и родом е от кърджалийско село, а себе си дефинира като помак. Рожденото му име е Христем Стоилов Токилиев. Мъжът е осъждан за осъществени закононарушения в изискванията на рецидив. Негови познати настояват, че е с неуверена половост и е имал близки връзки с небезизвестния Е. М. и други В някои среди същият е прочут с прякора „ Дълбокото гърло “ (Хризантема Дълбоката). Намират се и хора, които настояват, че опиатите не са му непозната тематика.
Полицейските му регистрации стартират още през далечната 1998 година Бил е в бригадата на Стоян (Китаеца) и Митко (Боксьора), само че след „ бракоразвод “ с групата той спомага на служители на реда от Столична дирекция на вътрешните работи, при което въпросните двама са били хванати на КПП-Владая.
В последните 2-3 години Токилиев се вживява в ролята на „ кошаревски очевидец " по голям брой каузи.
Въпросният има брат на име Валентин. Тяхната съществена активност е да разглобяват инкриминирани коли в автоморгата им в столичния квартал „ Дървеница “, на ул.„ Климент Охридски “ №59.
Същите неведнъж са били арестувани и с крадени коли.
Едва ли политически водач от калибъра на Мая Манолова ще завоюва благосклонностите на своите гласоподаватели със фотоси, на които е с хора като Ицо Турчина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР