След продължилата 10 години връзка с бизнеспартньора й Пламен Иванов,

...
След продължилата 10 години връзка с бизнеспартньора й Пламен Иванов,
Коментари Харесай

Хилда Казасян се раздели с мъжа си след 10 години връзка

След траялата 10 години връзка с бизнеспартньора й Пламен Иванов, Хилда Казасян още веднъж е сама. Към момента връзките сред двамата съдружници в арменския ресторант „ Егур, егур “ в сърцето на София, са единствено настоятелен. Иванов обаче към този момент е разкрил новата си обич за разлика от Хилда.

Случаят й е следващото доказателство, че човек рано или късно всичко, което е направил се връща назад при него. Преди повече от десетилетие певицата отмъкна към този момент някогашния й мъж Пламен от тогавашната му брачна половинка – тв водещата Валя Войкова, с която имат наследник. Арменката срути връзката си с него цяла година и най-после той се разведе с Войкова и стартира умерено да се появява с Хилда на обществени места.

 

След като извадиха всичко на ярко, двамата заживяха дружно, а връзката им сякаш вървеше без спънки. Очевидно обаче нещата посред им надалеч не са били толкова идеални, колкото при старта, поради, че дъщерята на Вили Казасян още веднъж е сама, а скоро ще стане на 54 години.

Тя се срещнала с Пламен преди години в негово заведение в Созопол. Като двойка бяха и съдружници, и въртяха общ ресторант, в който са гостували редица звезди, измежду които Джон Малкович при фамозния си гастрол в София, когато за представлението му се продаваха билети с цена 400 лв..

Дори и след раздялата, Хилда и Пламен не престават да работят дружно, а тя да получава дивиденти от общия им бизнес. Едва ли обаче в това време се усеща добре, виждайки го с новата му жена.

За Пламен се знае, че е бил доста непосредствен с щерката на певицата – Надя, с чийто татко Хилда се разделила още до момента в който била бременна. Мълвата носи, че момичето не е толкова близка с майка си, в сравнение с с доведения си татко.

Известно е, че Хилда е била сгодена за Иванов и даже се хвалела с хубавия пръстен, който й подарил и тя носела постоянно. Когато се сгодила обаче, тя не считала да се омъжва за него. Твърди, че не има вяра в брака, откакто един път към този момент е била омъжена – за починалия артист Чочо Попйорданов. Как гледа на брака новата възлюбена на Пламен Иванов обаче, занапред ще се разбере.

Инфо: Уикенд

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР