След принудителното прекъсване заради коронавируса, публичните домове могат да отново

...
След принудителното прекъсване заради коронавируса, публичните домове могат да отново
Коментари Харесай

Проституцията пак заработи в 5 германски провинции

След насилственото спиране поради ковид, обществените домове могат да още веднъж да отворят в Северен Рейн-Вестфалия в този момент, а в Хамбург, Бремен, Долна Саксония и Шлезвиг-Холщайн от идната седмица, съобщи Канал 3. Висшият административен съд на Северен Рейн-Вестфалия в Мюнстер анулира неотложно възбраната за проституция, издадена поради пандемията, заяви AFP.

Пълната възбрана щяла да наруши правилото на пропорция. Междувременно е позволено необятно облекчение на ограничаващите ограничения в съвсем всички области. Не беше ясно за какво, за разлика от това, половите услуги са изцяло неразрешени. При полови контакти, лимитирани до двама души, рискът от многочислени излъчвания на зараза е по-нисък, в сравнение с при други към този момент утвърдени събития.

Съдът изясни, че не е ясно за какво рискът от зараза е по-голям от този " на частни тържества с до 150 души, някои от които се характеризират с оживена атмосфера с музика, танци и консумация на алкохолни питиета ". Като образец съдът уточни и фитнес залите, където също има нараснала дихателна интензивност - и по този метод по-големи аерозолни излъчвания.

При избрани условия половите услуги в регистрирани обществени домове могат да се правят още веднъж при избрани условия - това включва, наред с други неща, показване на хигиенична идея, непрестанно носене на покритие за уста и нос и възбрана за алкохол. Практиката на проституция в транспортни средства и на „ купони” остава неразрешена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР