След президента Румен Радев, пилоти и космонавти от цял свят

...
След президента Румен Радев, пилоти и космонавти от цял свят
Коментари Харесай

След Радев: Пилоти, космонавти от цял свят и Том Круз подкрепят “метежниците” с вдигнат юмрук

След президента Румен Радев, водачи и космонавти от целия свят поддържат “метежниците ” с вдигнат пестник. Това демонстрират фотоси, до които Фрог нюз се добра.
Разбира се, както се досетихте, това е подправена вест, само че единствено на половина. Работещите в авиацията чудесно знаят, че свидлив пестник има положителна обръщение за триумф. Именно по тази причина летци и космонавти от целия свят го употребяват, всекидневно след полет, с цел да покажат на сътрудниците си, че всичко е минало безпрепятствено. Именно този прочит вършат пред Фрог нюз някогашните сътрудници на Радев на фотографията с вдигнат пестник. Фотоси от преди няколко години демонстрират, че той постоянно е употребявал този знак, в това число и пред президента Росен Плевнелиев, който след показателен полет на МиГ-29 персонално го е поздравил.

Властта, обаче угодно за самите тях видяха в този жест “призив за метеж”. Следвайки тяхната логичност, излиза, че летци от Франция, Китай и Казахстан също подстрекават “метежниците” сходно на президента. В хитовия филм за водачи " Топ Гън " артистът Том Кру, под прикритието на лейтенант Пит Мичъл още през 1986 година насочва същия жест към сътрудника си, който излетява. Очакаме с неспокойствие пиарският екип на Борисов да разчете този алегоричен знак като опит от страна на известния артист за посягане против устоите на страната и постоянното ръководство на ГЕРБ.

Граждански водачи от Китай

.

Казахстан - Казвасе Айдън Аимбетов, полет 2015г.

.

Румен Радев по време на показателен полет пред президента Росен Плевнелиев
.

.

.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР