След появата в социалните мрежи хората показват какви са веднага

...
След появата в социалните мрежи хората показват какви са веднага
Коментари Харесай

Иво Сиромахов срина социалните мрежи. Какво виждаме там?

" След появяването в обществените мрежи хората демонстрират какви са незабавно и обществено, събират лайкове, което стартира да им дава самочувствие, че може би не са толкоз глупави, и те стартират да подлагат на подозрение науката, общоприетите истини, както и това дали Земята е кръгла ". Това разгласи пред Нова телевизия писателят и ефирен водещ Иво Сиромахов.

Според него паметника на българската нелепост го виждаме всеки ден в обществените мрежи. Като виждам на какво базово равнище е всеобщата неначетеност, по какъв начин елементарно се доверяват на всевъзможни шарлатани, астролози, баячки, по какъв начин няма обикновено сериозно въображаемо в огромно част от обществото или обикновена дарба да се разграничава истината от лъжата, виждам, че ни чака едно много обезпокоително бъдеще, сподели Сиромахов.

" Социалните медии са компас, ориентир, аз черпя оттова доста сюжети, би трябвало да заложим повече на образованието, на възпитанието, от дребни децата да ги научим съществени критерии по какъв начин да възприемат информацията, ти би трябвало да се бориш с незнанието на хората, приемащи подправените вести за същински ", твърди писателят.

Новата му книга " Певицата взема властта " е със заглавие, насочено към събития от политическия пейзаж в България напоследък. Но не се лимитира в един или различен основен воин. Образът е сборен, не пиша за съответни персони. Много певици съм виждал в политиката, изключително в последните години, само че това не е единствено у нас. Тръмп също е певица, както и другите като него в други страни - идват национални хора с лековато и несериозно отношение към ръководството на страната, изясни Иво Сиромахов.

Главното качество на един политик е да носи на срам, уточни Сиромахов. Според него пиарите им споделят едни и същи неща: Усмихвай се и не приказва за имунизациите.

" Избирателите желаят да виждат в политиката хора като тях, те не желаят да виждат по-умни и по-образовани. Те избират някой, който е по-глуповат. Ако гласоподавателите не желаят да са началници на избраниците си, а избират да са аморфна маса, която чака пъдарят да я подкара с гегата, нищо положително няма да ни се случи ", безапелационен е Сиромахов.

За него в основата на самата политика е заложено зрелището, само че то не би трябвало да не трансферира границата, в която става рисково за обществото.

Наблюденията му са, че в обществото ни че текат мрачни и дълбоки течения, от горната страна виждаме единствено опаковката. " Няма по какъв начин да забележим какво е изпод преди правосъдната система да стартира да работи, само че това няма да стане с този основен прокурор ", изрази мнението си Сиромахов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР