След повече от два месеца спиране на ежедневната информация относно

...
След повече от два месеца спиране на ежедневната информация относно
Коментари Харесай

В Гърция обмислят ново затваряне заради коронавируса

След повече от два месеца прекъсване на ежедневната информация по отношение на развиването на пандемията от представителя на гръцкото министерство на опазването на здравето Сотирис Циодрас, тревожните данни с повишаването на случаите от COVID-19 доведоха до появяването на инфекциониста още веднъж.
Той разкри, че научната общественост е изключително загрижена и в действителност не изключи опцията за връщане на SMS известяването за излизане от вкъщи, в случай че това се окаже належащо и неотложно.
" Не укривам от вас, че сме доста загрижени. Не желая да ви паникьосвам, само че паниката е интензивна по отношение на развиването на пандемията след последната седмица. На масата за разискване е отбраната на уязвимите групи.
Ако обстановката го изисква, тогава ще бъде наложено ограничаване на придвижването посредством SMS. Обсъждаме и други ограничения, които ще бъдат прегледани според от развиването на епидемията, акцентира господин Сипсас " пред телевизия Антена и представен от вестник " Труд ".
Тревожното нарастване на случаите на COVID-19 през юли 2020 година докара до въвеждане на наложителна приложимост на немедицинска маска от служащи и консуматори, както и до по-нататъшни ограничаващи ограничения.
Поради нараствания брой на болни в северна Гърция, съответно в региона на град Кавала, вкараха наложително носене на маски и по отворените пазари.
През последната седмица в Гърция се следи нарастване на броя на инфектираните с ковид – приблизително от 50 до 80 случая за денонощие. В събота бе маркирано рекордно нарастване със 110 инфектирани, а общо през последните пет дни броят на случаите се усили с 405.
Заради това държавното управление разгласи стягане на ограниченията за предотвратяване от зараза, в това число носене на маски както в закритите пространства, по този начин и на откритите палуби на фериботите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР