След повече от 100 дни коалиционно управление в среда на

...
След повече от 100 дни коалиционно управление в среда на
Коментари Харесай

Балабанов: Гуверньорът на БНБ не беше заложен в коалиционното споразумение

След повече от 100 дни съдружно ръководство в среда на безспорна рецесия по всевъзможни аспекти, обикновено е да се основават несъгласия, тъй като всяка една казана дума в такава обстановка незабавно взривява пожар. Това разяснява депутатът от „ ИТН “ Станислав Балабанов в предаването „ Лице в лице “ по бТВ.

„ Коалиционното съглашение в действителност беше фундамента на тази коалиция, с цел да започва. Гуверньорът на Българска народна банка не беше заложен в това съдружно съглашение ", сподели Балабанов и уточни, че не е имало предварителна сделка.

„ Ние вървяхме по пътя, по който предложиха тези, които сега са отпред на страната - Кирил Петков и Асен Василев, които споделиха: „ Когато има опция за толкоз виновен пост в страната, дано завоюва най квалифицираната кандидатура. Слагаме ги на масата и избираме най-хубавия “. Всички спекулации във връзка с това, че е имала предварителна сделка за обща кандидатура не са истина “, изясни Балабанов.

Той изясни, че от Има Такъв Народ са заложили на Любомир Каримански, тъй като е задоволително потвърдена във времето кандидатура.

„ Подходихме практично и извадихме една готова кандидатура, нашият съперник от „ Продължаваме промяната “ беше повдигнат в последния миг, може би от спортна завист, единствено и единствено Българска народна банка да не е в „ ИТН “, уточни Балабанов.

Той бе безапелационен, че кандидатурата на Любомир Каримански остава на масата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР