След поредния расистки скандал в Италия, свързан с бранителя на

...
След поредния расистки скандал в Италия, свързан с бранителя на
Коментари Харесай

Жената на Ачерби: Наздраве на тези, които ни заплашваха /снимки/

След следващия расистки скандал в Италия, обвързван с бранителя на " Интер " - Франческо Ачерби, жена му изригна, откакто той беше оневинен.
Клаудия Скарпари не се стърпя и атакувна на собствен ред в обществените мрежи.
" Сега си затворете устата! Наздраве! На тези, които обиждаха фамилията ни. На тези, които заплашваха живота на децата ни. На клавиатурните лъвове. На тези, които заливаха мен и децата ми с обиди по цели дни, наздраве! Имате потребност от това ", написа Клаудия.
От " Интер " останаха гневни на своя футболист Франческо Ачерби поради деянията на расизъм. По време на мача сред гранда от Милано и " Наполи " избухна скандал, в който бранителят на " партенопеите " Жуан Жесус упрекна Ачерби, че го е обиждал с расистки изрази.
Той беше изслушан от футболните управляващи и в случай че беше приет за отговорен, рискуваше тежко наказване от най-малко 10 мача.
Ветеранът се е опитал да се отбрани, като съобщи, че не е споделил нито една обидна дума на расистка основа против Жесус.
Ачерби беше изваден от селекцията на Италия за контролните срещи в Съединени американски щати, а на негово място беше извикан Джанлука Манчини.
Франческо Ачерби бе оневинен по обвиняванията в расизъм. Защитникът дал пояснения пред спортния арбитражен съд в Италия, и след чуването му е отсъдено, че той е почтен заради липса на задоволително доказателства за провинението. Така той ще бъде на линия за идното домакинство на " Емполи " в Серия А.
От управлението на " Наполи " показаха своето неразбиране, като дефинираха решението като " извънредно недопустимо " и че са " повече от сюрпризирани ", че Ачерби не е получил уместно наказване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР