След поредните секси провокации, Риана отново реши да ни изненада,

...
След поредните секси провокации, Риана отново реши да ни изненада,
Коментари Харесай

Колко е секси Риана без грим

След следващите секси провокации, Риана още веднъж реши да ни изненада , само че по малко по-различен метод. В първите дни на новата година тя разгласява първото си селфи за 2020.

На фотографията певицата е с домашни облекла, косата й е сплетена на плитки, само че макар небрежния външен тип, на врата й проблясва перлено колие.

На лицето на Риана пък няма никакъв грим. За сметка на това обаче, по-наблюдателните незабавно видяха пъпката на дясната й буза .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) на Яну 6, 2020 в 1:54 PST

Един по-смел почитател на изпълнителката даже се осмели да се пошегува с нея. " Нека изстискам пъпката ти ", написа той. А Риана му отвърна в същия дух - " Остави я да си свети, апелирам те ".

Фактът, че фрагментът има над четири милиона лайкове е задоволително сладкодумен, че почитателите на Риана утвърждават нейното предпочитание да се покаже натурална и надалеч не толкоз съвършена, колкото сме привикнали да я виждаме .
 Риана, Savage Fenty и новата фотосесия на певицата
Червените секси провокациите на Риана

Повече от гореща

И селфито без грим несъмнено е положително начало на следващата мощна година, в която Риана просто би трябвало да бъде себе си, а почитателите й нямат самообладание да ги зарадва допустимо най-скоро с новия си албум.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР