След поредните предсрочни избори за парламент живеем отново между 2

...
След поредните предсрочни избори за парламент живеем отново между 2
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Ще внесем проектобюджета, ако няма правителство до края на април

„ След следващите предварителни избори за парламент живеем още веднъж сред 2 хипотези. Ще има постоянно държавно управление или няма да има постоянно държавно управление “, съобщи на съвещание на Министерския съвет служебният министър председател Гълъб Донев. Но напомни, че до тогава си има настоящо служебно държавно управление.

„ Въпреки компликациите, пред които бяхме изправени, още веднъж се справихме с нашата част от отговорността по подготовката и провеждането на предварителните парламентарни избори на 2 април. Поздравления за добре свършената работа на всички министри, които директно бяха ангажирани “, сподели още Донев.

И добави, че България се ръководи не със знаци и условности, а с решения – от време на време мъчно и с вдишване на отговорност. „ Ние продължаваме да работим по дилемите до съставяне на парламент. Министерството на финансите приготвя бюджета за 2023 година, който Министерският съвет би трябвало да внесе до края на април. Ако до тогава няма постоянно държавно управление, ще осъществим и тази наша отговорност. Ще внесем и редица законопроекти за преодоляване на финансовите и социално-икономически проблеми, измежду тях са и тези, от които зависи изпълняването на промените по проекта за възобновяване “, безапелационен беше Донев.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР