След полунощ валежите временно ще спрат. Утре облачността над по-голямата

...
След полунощ валежите временно ще спрат. Утре облачността над по-голямата
Коментари Харесай

Ето какво време ни чака в четвъртък

След среднощ преваляванията краткотрайно ще спрат. Утре облачността над по-голямата част от страната ще е най-вече забележителна. В утринните часове краткотрайни валежи ще има тук-там в Източна България. След обяд на доста места, основно в Западна и Централна България, ще има краткотрайни, в обособени региони интензивни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Вятърът ще е слаб от изток-югоизток. Максималните температури ще са най-вече сред 18°-23°, в София към 18°.

Над планините ще е най-вече облачно, по високите елементи и мъгливо. Ще има превалявания от дъжд в следобедните часове, тук-там с гръмотевици. Над 2000 метра преваляванията ще са от сняг. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 12°, на 2000 метра - към 5°.

По Черноморието ще има забележителна облачност. На места ще превали дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от източната четвърт. Максимални температури на въздуха: 18°-21°. Температурата на морската вода е 15-16°. Вълнението на морето ще е към 3 бала.

На 16.05.2019 слънцето ще изгрее в 06:04 часа и ще залезе в 20:43 часа. Продължителност на деня 14:39 часа.

НИМХ
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР